Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu

Vizyon: Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize insan haklarına saygılı ve duyarlı, olayları inceleyen, araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendi ile barışık, üretken, yaratıcı, yeteneklerinin farkında olan ve geliştiren, spor ve sanatın hayatındaki önemini, gerekliliğini kavrayan laik bireyler yetiştirmektir. Sizin için, sizinle; çevrede, bölgede, ülkede "Model Okul" olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, tüm benliğiyle insan, vatan, millet sevgisi ve saygısıyla dolu; gerçek gücün ”birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna gereğini davranışlarıyla gösteren; demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisini yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim alt yapıyla donanmış; mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; hoş, sabırlı, demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak "fikirlere saygılı, insan odaklılık, paylaşımcılık, değişim ve yeniliklere açık olmak, verimliliği artırmak, okul aile işbirliği, bilimsellik, üretime (fikir-proje), katılımcılık, şeffaf yönetim, dürüst, güven" İNANDIĞIMIZ İLKELERDİR.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları:

WEB - https://izmirhamdullahsuphi.meb.k12.tr

Adres - YALI MAH. 6418 SK. NO: 110 KARŞIYAKA / İZMİR

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Adres - YALI MAH. 6418 SK. NO: 110 KARŞIYAKA / İZMİR

Ulaşım Okulumuza ulaşmada otobüs, tranvay, İZBAN veya dolmuşu tercih edenler için duraklar yürüyüş mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km